24 uur per dag bereikbaar 0341 492 826

De uitvaart van een dierbaar persoon is veelal een gedenkwaardig moment voor familie, vrienden en kennissen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat er komt kijken bij het organiseren van een passende uitvaart. Een onderdeel van de uitvaart vormt de locatie. Voor een uitvaart in Nunspeet maakt Sluijmer & Van Olst Uitvaartverzorging gebruik van iedere locatie die u maar kunt bedenken. U kunt hierbij denken aan de kerken, de Veluvine of het uitvaartcentrum in Nunspeet.

Begrafenis in Nunspeet

Voor een begrafenis in Nunspeet zijn twee begraafplaatsen beschikbaar. Eén begraafplaats in Nunspeet is gelegen aan de Eperweg en één aan de Van Oordtstraat. Hierbij willen wij aangeven dat een begrafenis aan de Eperweg alleen mogelijk is als u daar al een graf heeft. Nieuwe graven worden alleen nog uitgegeven op de begraafplaats aan de Van Oordtstraat. Beide begraafplaatsen zijn prachtig gelegen in een natuurrijke omgeving en keurig onderhouden. Heeft u vragen over een begrafenis in Nunspeet, neemt u dan gerust contact met ons op.

Crematie in Nunspeet

Op dit moment ziet Nederland een toename in het aantal crematies. Echter is er op dit moment geen mogelijkheid om een crematie te laten plaats vinden binnen de gemeente Nunspeet. Wilt u de crematie toch vanuit Nunspeet laten plaatsvinden, dan hebben wij daarvoor een passende oplossing. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van het uitvaartcentrum in Nunspeet. De crematieplechtigheid en de condoleance zullen vervolgens op deze locatie plaats vinden en voor de daadwerkelijke crematie kan worden uitgeweken naar een gewenst crematorium in de buurt van Nunspeet. Vanuit Nunspeet wordt veelal gebruik gemaakt van het crematorium in Zwolle, Ugchelen of Amersfoort. De crematoria in de omgeving van Nunspeet zijn gelegen in een rustige omgeving en zijn uitgerust met goede faciliteiten. Hierbij kunt u denken aan sfeervol ingerichte familiekamers met diverse wachtruimtes. Daarnaast beschikken de crematoria over uitstekende muziekapparatuur en diverse presentatiemogelijkheden. De crematoria zijn in de omgeving van Nunspeet goed bereikbaar.

Onze andere locaties