24 uur per dag bereikbaar 0341 492 826

Sluijmer & Van Olst uitvaartverzorging in Nunspeet

Bij Sluijmer & Van Olst Uitvaartverzorging begrijpen we hoe ingrijpend het verdriet kan zijn bij het verlies van een dierbare. Tijdens deze moeilijke momenten staan wij aan uw zijde om u te begeleiden bij het vormgeven van een persoonlijk afscheid in Nunspeet.

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een begrafenis of crematie, u kunt rekenen op onze onverdeelde aandacht en professionele begeleiding. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat deze met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden uitgevoerd. De betrokken uitvaartbegeleiders van Sluijmer & Van Olst in Nunspeet zetten zich hiervoor dag en nacht in.

Naast organisatorische zaken zoals muziek, bloemen en catering, zijn wij er ook om u te steunen. Iedereen ervaart en verwerkt verlies op zijn eigen manier. We zijn er daarom altijd om naar u te luisteren en u te begeleiden. Onze uitvaartverzorgers in Nunspeet staan bekend om de warmte en betrokkenheid die we bieden.

Alles is bespreekbaar: Geen wens is onmogelijk. Samen zorgen we voor een afscheid waarbij de liefdevolle herinneringen aan uw geliefde voorop staan.

Onze uitvaartverzorgers

Hendrik is een betrokken uitvaartverzorger, die zijn passie gevonden heeft met het ondersteunen en het bieden van zorg aan nabestaanden.

Zijn liefde voor de mens en zijn passie om anderen te helpen, vormen de rode draad voor zijn werk als uitvaartverzorger.

Maak gerust kennis

Stel allerlei vragen
Besprek je wensen en leg ze vast
In alle tijd en rust kennis maken

Uitvaartcentra Nunspeet

In Nunspeet bieden we diverse keuzes voor een laatste rustplaats. De begraafplaats aan de Eperweg is beschikbaar voor begrafenissen indien u daar reeds een graf bezit. Voor nieuwe graven verwijzen we naar de begraafplaats aan de Van Oordtstraat. Deze locaties zijn omgeven door een natuurrijk landschap en worden met zorg onderhouden.

Daarnaast beschikt Nunspeet over het Uitvaartcentrum Nunspeet, een faciliteit die zowel dienst doet als begraafplaats en crematorium. Dit centrum organiseert zowel begrafenissen als crematies. Het uitvaartcentrum is voorzien van moderne faciliteiten en intieme ruimtes.

Voor crematies buiten Nunspeet werken we samen met crematoria in Leusden, Ugchelen, Lelystad en Zwolle. Deze locaties zijn goed bereikbaar en uitgerust met alle benodigde voorzieningen, waaronder familiekamers en comfortabele wachtruimtes.

Wat anderen over ons zeggen

 • 17 mei is onze moeder gestorven precies een week na onze zus (…) en we wisten direct dat we weer jullie wilden als uitvaart organisatie en omdat Elbert niet beschikbaar was heeft hendrik de uitvaart geregeld en heeft Elbert op zaterdag 21 mei de uitvaart gedaan en we zijn zeer tevreden hoe het is gegaan en de persoonlijke benadering in 1 week twee familie leden begraven blijft heel dramatisch maar jullie hebben ons goed opgevangen bedankt Team Sluijmer en van Olst.

  Bart S.
 • …Hendrik, nogmaals hartelijk bedankt voor de prettige begeleiding rond de begrafenis van mijn oma vorige week woensdag! Ik heb persoonlijk niet eerder zo’n fijne begeleiding meegemaakt bij een begrafenis. Je leefde echt met ons mee, en was er ook persoonlijk bij betrokken. Zo heb ik het in ieder geval ervaren.

  José van D.
 • Wat was het allemaal mooi geregeld. Alle wensen van pa zijn uitgevoerd. Super bedankt Hendrik.

  Gerriëtte S.
 • Wij hebben in Juni 2016 onze dochter verloren. Zij was nog maar 28 jaar. Samen met Elbert en Hendrik is dit een prachtig afscheid geworden. Heel speciaal en heel persoonlijk. Jullie hebben al het mogelijke gedaan om onze “byzondere ” wensen te laten slagen. Wij missen haar ontzettend maar kunnen terugkijken op een afscheid dat niet beter had gekund. Ontzettend bedankt voor jullie steun. Fam. Dame.

  Francisca D.
 • Zeer professionele hulp gehad. Erg gewaardeerd.

  Jan-Willem van R.
 • …Ik hoop dat we je voorlopig niet nodig hebben maar de volgende keer bellen we je zeker weer. Ik raad dan ook iedereen aan na een overlijden contact op te nemen met Sluijmer & Van Olst.

  Jacqueline B.

Snel duidelijkheid

Op zoek naar antwoorden op veelgestelde vragen over het regelen van een uitvaart? Bij Sluijmer & Van Olst zetten we de antwoorden voor u klaar. In deze sectie hebben we geprobeerd om enkele van de meest gestelde vragen te beantwoorden, om u te ondersteunen bij het regelen van een betekenisvolle uitvaart.

Toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan dag en nacht voor u klaar.

Bloemstuk omarm me

Opbaring

Het opbaarproces is een onderdeel van het rouwen. Sluijmer & Van Olst in Nunspeet werkt nauw samen met families om te beslissen over thuisopbaring, opbaring in een uitvaartcentrum, of een mix van beide. Andere locaties kunnen ook in overleg.

Bij thuisopbaring kan de keuze variëren van opbaren in bed tot in de kist. Bij elke stap worden nabestaanden betrokken, en kunnen zij deelnemen aan de laatste verzorging. Onze toegewijde uitvaartverzorgers staan klaar om u bij deze gevoelige keuze te ondersteunen, zorgdragend voor een opbaring die past bij de wensen en het leven van de overledene.

Uitvaartmuziek

Direct na het verlies van een geliefde kunnen emoties en taken overweldigend zijn. Ondanks de ondersteuning van een uitvaartondernemer, blijven bepaalde persoonlijke keuzes aan u.

Muziek is hier één van, en kan emoties raken en een specifieke herinnering vormen. Via de link hieronder kunt u enkele vaak gekozen nummers inzien voor uitvaartplechtigheden. Echter, elke ceremonie is uniek, en de muzikale selectie dient recht te doen aan het leven van de overledene.

Afspeellijsten uitvaart- & begrafenismuziek

Rouwvervoer

Bij Sluijmer & Van Olst in Nunspeet hebben we diverse traditionele rouw- en volgauto’s tot onze beschikking. We begrijpen dat het laatste vervoer moet resoneren met de persoonlijkheid van de overledene. Daarom bieden we alternatieven zoals, bijvoorbeeld:

● Een unieke koets,
● Fietskar,
● Kleurrijke rouwauto, of zelfs;
● Een uitvaartbus.

Met deze opties zorgen we ervoor dat de laatste reis van uw dierbare een waar eerbetoon wordt. En verzekeren we dat de uitvaart een weerspiegeling is van uw wensen.

Online condoleanceregister

Rouw- en condoleance kaarten

Het verlies van een dierbare is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in het leven. Het delen van dit verdriet met familie en vrienden kan een bron van troost zijn. Eén van demanieren om hen op de hoogte te brengen, is via condoleancekaarten. Bij Sluijmer & Van Olst in Nunspeet bieden we een helpende hand bij het kiezen of opstellen van de juiste tekst zorgen we ervoor dat de kaarten vrij van fouten zijn. Wanneer gewenst, kan de kaart tevens dienen als uitnodiging voor een samenkomst of herdenking in Nunspeet.

Mocht u kiezen voor een afscheid in privésfeer, dan is het een optie om de herinneringskaarten na de dienst te versturen. Zo blijft iedereen betrokken, ook als het afscheid in beslotenheid heeft plaatsgevonden.

Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een boodschap of gedicht? Onze website biedt een collectie van rouwgedichten. Wij zorgen ervoor dat niemand buiten de cirkel van medeleven valt. Indien gewenst verzorgen we ook een rouwadvertentie in de lokale krant van Nunspeet.

Sluijmer en van Olst verzorgen al meer dan 12,5 jaar Uitvaartplechtigheden

Onze andere locaties