24 uur per dag bereikbaar 0341 492 826

Sluijmer & Van Olst uitvaartverzorging is volledig onafhankelijk. Wij verkopen dan ook geen verzekeringen, maar wij hebben wel met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland cont(r)acten voor het uitvoeren van uitvaarten. Dus ongeacht of en hoe u verzekerd bent, u kunt altijd bij ons terecht.

Wilt u toch een verzekering afsluiten, dan kunt u contact opnemen met Berends & Slump, De Boer Kantoren B.V. of Wiessenberg Advies. Zij kunnen u geheel vrijblijvend een offerte doen voor een passende uitvaartverzekering.

Elke uitvaart zo goed mogelijk

Bij Sluijmer & Van Olst Uitvaartverzorging streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk.

De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in Flevoland verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in Maastricht. Wij onderkennen het belang dat eenieder heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart.  Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.

 

Ardanta Uitvaartverzekeringen

Bij Ardanta kunt u, net als bij vele andere partijen op internet, de premie van een uitvaartverzekering berekenen. De Consumentenbond adviseerde in haar gids van januari 2014 te letten op zaken als de looptijd, soort uitvaartverzekering, keuzevrijheid van uitvaartverzorger en de te betalen premie.