24 uur per dag bereikbaar 0341 492 826

De uitvaart van een dierbaar persoon is veelal een gedenkwaardig moment voor familie, vrienden en kennissen. De uitvaartceremonie is hierbij een belangrijk onderdeel voor een waardig afscheid. Sluijmer & Van Olst Uitvaartverzorging staat met vele jaren ervaring voor u klaar om u te helpen bij het organiseren van een passende uitvaart in Ermelo. Hiervoor wordt veelal gebruik gemaakt van de aula aan de gemeentelijke begraafplaats op de Varenlaan te Ermelo. De invulling van de uitvaart wordt geheel aan de hand van uw wensen geregeld. Alles is bespreekbaar.

Begrafenis in Ermelo

Voor een begrafenis in Ermelo biedt de begraafplaats aan het Centraal Veluws Natuurgebied aan de Varenlaan een mooie laatste rustplaats. Dit gebied is in de eerste plaats ingericht als gedenkpark voor nabestaanden en straalt dit dan ook uit met veel groen en een rustige ambiance. Als u vragen heeft over een begrafenis in Ermelo, neemt u dan gerust contact met ons op.

Crematie in Ermelo

De crematie van een dierbare is tegenwoordig een veel gemaakte keuze. De gemeente Ermelo biedt op dit moment echter nog geen faciliteiten voor een crematie. In de regio om Ermelo staan crematoria gevestigd in Zwolle, Ugchelen en Amersfoort. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de plechtigheid vanuit ons uitvaartcentrum “Elzenhof” in Harderwijk te laten beginnen. Op deze prachtige locatie kunnen wij alles geheel naar wens inrichten en onze catering biedt vele mogelijkheden wat betreft eten en/of drinken. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Het is wel mogelijk om het as te verstrooien op de begraafplaats in Ermelo. Ook kan er voor gekozen worden om de urn bij te zetten op de begraafplaats aan de Varenlaan.

Onze andere locaties