24 uur per dag bereikbaar 0341 492 826

Een passend afscheid

Er is weinig zo verwarrend en tegennatuurlijk als het moeten loslaten van uw kind. Het verlies van een kind is waarschijnlijk de meest verdrietige gebeurtenis in uw leven. Daarom vinden we een passend afscheid ontzettend belangrijk. We kunnen de uitvaart regelen in uw regio en dragen zorgen voor alle zaken die bij een kinderuitvaart komen kijken, mits u daar prijs op stelt. Doordat wij luisteren naar uw wensen, krijgt u alle ruimte voor het verwerken van uw verlies.

Wanneer uw kind levenloos wordt geboren

De gehele zwangerschap heeft u uitgekeken naar dit moment. Maanden leefde u toe naar dit moment, maar dan gebeurt het meest vreselijke wat u zich kunt voorstellen. Uw kindje komt levenloos ter wereld. U voelt de liefde voor uw eigen kind, de verwondering van het aanzicht van een pasgeboren mens, maar ook verwarring. U maakt immers voor het eerst kennis met uw kind, maar wordt gedwongen er tegelijkertijd afscheid van te nemen.

In deze moeilijke, verwarrende periode ondersteunen we u bij het regelen van de uitvaart en dragen we zorg voor alle zaken die bij een kinderuitvaart komen kijken. Er zijn een hoop mogelijkheden om de uitvaart van uw kindje passend te maken voor u en uw familie. We kunnen u, desgewenst, adviseren over de verschillende mogelijkheden, zo kunt u ervoor kiezen om uw doodgeboren kind te begraven of te cremeren. U kunt ervoor kiezen een uitvaart te houden, maar het hoeft niet. U bepaalt op welke manier u afscheid wilt nemen. Geen wens is onmogelijk.

Wanneer uw kind komt te overlijden

Als uw zoon of dochter komt te overlijden, is dat altijd te vroeg. Van het ene op het andere moment staat de wereld stil. Het is in deze moeilijke periode ontzettend belangrijk om afscheid te nemen van uw kind. Dat geldt niet alleen voor u, maar ook voor andere betrokkenen, zoals familieleden en vrienden.

We begrijpen dat het moeilijk is om na te denken over de uitvaart van uw kind. Daarom blijven we vanaf het eerste moment betrokken en dragen we zorg voor alle zaken die bij kinderuitvaarten komen kijken. We kunnen u, indien u dat wenst, adviseren over de mogelijkheden voor een begrafenis of crematie en helpen u met het verwezenlijken van al uw wensen. U bepaalt immers op welke manier u afscheid wilt nemen.