24 uur per dag bereikbaar 0341 492 826

De uitvaart van een dierbaar persoon is veelal een gedenkwaardig moment voor familie, vrienden en kennissen. Sluijmer & Van Olst Uitvaartverzorging is er om alle zaken omtrent de uitvaart voor u uit handen te nemen. Een onderdeel hiervan is ook de locatie. Mocht u de uitvaart in Dronten willen laten plaatsvinden, dan kunnen wij u hierbij van dienst zijn.

Begrafenis in Dronten

Voor een begrafenis in Dronten is een begraafplaats beschikbaar. De algemene begraafplaats is gelegen aan de Wissel 1 in Dronten. De begraafplaats is goed onderhouden en kenmerkt zich door zijn ruimte en prachtige klokkenstoel.

De afgelopen decennia hebben er een aantal uitbreidingen plaats gevonden, wat er voor heeft gezorgd dat het gedenkpark aansluit op de wensen en behoefte van de nabestaande en bezoekers. Mocht u vragen hebben over een begrafenis in Dronten neem dan gerust contact met ons op.

Crematie in Dronten

In Nederland kiezen steeds meer mensen voor een crematie. In de gemeente Dronten is geen mogelijkheid voor crematie. Hiervoor wordt veelal gebruik gemaakt van het crematorium in Lelystad of het crematorium in Zwolle. Beide crematoria zijn gelegen in een rustige omgeving en zijn uitgerust met goede faciliteiten. Hierbij kunt u denken aan sfeervol ingerichte familiekamers en wachtruimtes, diverse presentatiemogelijkheden en uitstekende muziekapparatuur. Beide crematoria zijn goed bereikbaar.

Onze andere locaties