24 uur per dag bereikbaar 0341 492 826

De uitvaart van een dierbaar iemand is veelal een gedenkwaardig moment voor familie, vrienden en kennissen. De uitvaartceremonie is hierbij een belangrijk onderdeel voor een waardig afscheid. Sluijmer & Van Olst Uitvaartverzorging staat met vele jaren ervaring voor u klaar om u te helpen bij het organiseren van een passende uitvaart in Elburg. Hiervoor wordt veelal gebruik gemaakt van de aula in het Hervormd Kerkelijk Centrum aan de Van Kinsbergenstraat 4 in Elburg. De invulling van de uitvaart wordt geheel aan de hand van uw wensen geregeld.

Daarnaast beschikt het Hervormd Kerkelijk Centrum in Elburg over 24-uurs opbaarkamers waar nabestaanden door middel van een sleutel toegang tot hebben.

Wij zullen aan de hand van uw wensen de organisatie van de uitvaart volledig op zich nemen. Door de jaren hebben wij aan vele wensen voldaan wat betreft catering, muziek en ambiance. Alles is bij ons bespreekbaar.

Begrafenis in Elburg

Voor een begrafenis in Elburg heeft de gemeente meerdere locaties beschikbaar. Eén van de locaties is de algemene begraafplaats aan de Oostelijke Rondweg 80. Daarnaast zijn ook de algemene begraafplaats in ’t Harde aan de Bovenweg en de algemene begraafplaats in Doornspijk beschikbaar. Elk van deze begraafplaatsen wordt goed onderhouden door de gemeente en is voorzien van een mooie en rustige omgeving. Neem gerust contact met ons op voor uw specifieke wensen of vragen met betrekking tot een begrafenis.

Crematie in Elburg

Als uw dierbare heeft gekozen voor een crematie in Elburg, dan staan we voor u klaar om de organisatie van het afscheidsceremonie op ons te nemen. Tegenwoordig is er veel mogelijk wat betreft de crematie. Aan de hand van de wensen en de mogelijkheden wordt er besloten over de locatie, de planning en het verloop van de ceremonie, maar ook de eventuele catering zal samen besproken worden. Hierbij kunnen wij veel mogelijk maken.

Onze andere locaties