24 uur per dag bereikbaar 0341 492 826

Een uitvaart in Elburg

Sluijmer & Van Olst Uitvaartverzorging in Elburg begrijpt het verdriet bij het verlies van een dierbare en of uw voorkeur uitgaat naar een begrafenis of crematie, onze belofte blijft hetzelfde: geen wens is onmogelijk. Onze uitvaartbegeleiders behandelen met u ieder onderdeel van de uitvaart. We luisteren naar uw verhalen, wensen en behoeften.

Naast praktische zaken zoals muziek, bloemen en catering, bieden we ook ondersteuning. We begrijpen dat elk rouwproces uniek is en bieden daarom een luisterend oor en begeleiding waar nodig. We zijn er voor u, om samen een uitvaart te organiseren die recht doet aan het leven van uw dierbare.

Uw wensen staan centraal. Samen zorgen we voor een afscheid dat de herinneringen aan de overledene koestert en eer aandoet.

Onze uitvaartverzorgers

Hendrik is een betrokken uitvaartverzorger, die zijn passie gevonden heeft met het ondersteunen en het bieden van zorg aan nabestaanden.

Zijn liefde voor de mens en zijn passie om anderen te helpen, vormen de rode draad voor zijn werk als uitvaartverzorger.

Maak gerust kennis

Stel allerlei vragen
Besprek je wensen en leg ze vast
In alle tijd en rust kennis maken

Uitvaartcentra in Elburg

Voor een begrafenis in Elburg heeft de gemeente meerdere locaties beschikbaar. Eén van de locaties is de algemene begraafplaats aan de Oostelijke Rondweg 80. Ook zijn de algemene begraafplaats in ’t Harde aan de Bovenweg en de algemene begraafplaats in Doornspijk beschikbaar. Elk van deze begraafplaatsen wordt goed onderhouden door de gemeente en kenmerkt zich door een rustige omgeving.

Het uitvaartcentrum in Elburg is uitgerust om diensten, condoleances en bijeenkomsten te faciliteren. Als uw dierbare heeft gekozen voor een crematie, staan we klaar om de organisatie van de afscheidsceremonie op ons te nemen. Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft de crematie. Samen met u besluiten we over de locatie, planning en het verloop van de ceremonie, alsmede over eventuele catering. Voor crematies werken we ook samen met bekende crematoria in omliggende regio’s zoals Leusden, Ugchelen, Lelystad en Zwolle.

Wat anderen over ons zeggen

 • …Hendrik, nogmaals hartelijk bedankt voor de prettige begeleiding rond de begrafenis van mijn oma vorige week woensdag! Ik heb persoonlijk niet eerder zo’n fijne begeleiding meegemaakt bij een begrafenis. Je leefde echt met ons mee, en was er ook persoonlijk bij betrokken. Zo heb ik het in ieder geval ervaren.

  José van D.
 • Wij hebben in Juni 2016 onze dochter verloren. Zij was nog maar 28 jaar. Samen met Elbert en Hendrik is dit een prachtig afscheid geworden. Heel speciaal en heel persoonlijk. Jullie hebben al het mogelijke gedaan om onze “byzondere ” wensen te laten slagen. Wij missen haar ontzettend maar kunnen terugkijken op een afscheid dat niet beter had gekund. Ontzettend bedankt voor jullie steun. Fam. Dame.

  Francisca D.
 • Zeer professionele hulp gehad. Erg gewaardeerd.

  Jan-Willem van R.
 • 17 mei is onze moeder gestorven precies een week na onze zus (…) en we wisten direct dat we weer jullie wilden als uitvaart organisatie en omdat Elbert niet beschikbaar was heeft hendrik de uitvaart geregeld en heeft Elbert op zaterdag 21 mei de uitvaart gedaan en we zijn zeer tevreden hoe het is gegaan en de persoonlijke benadering in 1 week twee familie leden begraven blijft heel dramatisch maar jullie hebben ons goed opgevangen bedankt Team Sluijmer en van Olst.

  Bart S.
 • Wat was het allemaal mooi geregeld. Alle wensen van pa zijn uitgevoerd. Super bedankt Hendrik.

  Gerriëtte S.
 • Zo dankbaar voor de fijne, betrokken en ontspannen manier waarop Hendrik zorg heeft gedragen voor ons en onze familie.

  Mariska R.

Snel duidelijkheid

Op zoek naar antwoorden op veelgestelde vragen over het regelen van een uitvaart? Bij Sluijmer & Van Olst zetten we de antwoorden voor u klaar. In deze sectie hebben we geprobeerd om enkele van de meest gestelde vragen te beantwoorden, om u te ondersteunen bij het regelen van een betekenisvolle uitvaart.

Toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan dag en nacht voor u klaar.

Bloemstuk omarm me

Opbaring thuis of op een externe locatie in Elburg

De keuze rondom de opbaring van uw dierbare is een onderdeel van het proces. In samenspraak met u, de nabestaanden, overwegen we of de opbaring thuis geschiedt, in een uitvaartcentrum, of mogelijk een combinatie daarvan. Andere unieke locaties zijn tevens bespreekbaar, afhankelijk van uw wensen.

Bij de zorg voor de overledene werken we hand in hand met de nabestaanden. Indien het uw wens is, kunt u ook actief betrokken zijn bij de laatste verzorging.

We begrijpen dat de beslissing over de opbaringslocatie moeilijk kan zijn. We zijn beschikbaar om u in deze besluitvorming bij te staan en te adviseren, zodat uw keuze het leven van uw geliefde eert.

Muzikale begeleiding tijdens de uitvaart

In de momenten volgend op het verlies van een geliefde, komt u voor een reeks emotionele en organisatorische uitdagingen te staan. Wanneer u de taak draagt om de uitvaartplechtigheid te regelen, wordt u geconfronteerd met diverse besluitvormingen, zowel groots als intiem.

Een cruciaal element hierin is de muzikale begeleiding tijdens de ceremonie. Muziek, in zijn diepe resonantie, heeft het vermogen om herinneringen en gevoelens op te roepen en een persoonlijke noot aan de dienst toe te voegen. Het kiezen van de juiste muziek is dan ook een essentiële stap in het vormgeven van een gedenkwaardig afscheid.

Wij bieden een selectie van muzieklijsten aan met nummers die vaak gekozen worden voor deze gelegenheden. Echter, het is van belang om te benadrukken dat elk afscheid uniek is. De gekozen muziek kan in harmonie zijn met het karakter en de levensloop van uw dierbare.

Selectie uitvaart- & begrafenismuziek >

Uitvaartvervoer op maat

Onze mogelijkheden voor uitvaartvervoer omvatten zowel traditionele rouw- als volgauto’s. We begrijpen echter dat het vervoer tijdens de uitvaart een weerspiegeling moet zijn van de essentie van de overledene.

Wij nodigen u uit om samen met ons de verschillende opties te verkennen. Bij ons staat uw persoonlijke wens centraal, zodat elk aspect van de uitvaart recht doet aan de persoonlijkheid van uw dierbare. Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat het afscheid niets tekort doet en een eerbetoon wordt aan uw geliefde.

Online condoleanceregister

Condoleance en rouwberichten

Het verlies van een dierbare is een emotioneel moment. Het delen van dit verdriet met familie, vrienden en kennissen is een essentiële stap in het rouwproces. Bij Uitvaartverzorging Sluijmer & Van Olst in Elburg bieden wij ondersteuning bij het opstellen en verzenden van uw rouwkaarten. Wij staan aan uw zijde om de tekst te perfectioneren en te waarborgen dat deze vrij is van onnauwkeurigheden. Indien u kiest voor een intiem afscheid, bieden wij ook de mogelijkheid om de kaarten pas na de begrafenis of crematie te versturen.

Zoekt u inspiratie voor een treffende rouwtekst? Op onze website treft u een collectie van rouwgedichten aan die als leidraad kunnen dienen. Om te verzekeren dat niemand buiten beschouwing wordt gelaten, bieden wij ook de mogelijkheid aan om een rouwadvertentie in de lokale krant van Elburg te plaatsen.

Sluijmer en van Olst verzorgen al meer dan 12,5 jaar Uitvaartplechtigheden

Onze andere locaties