24 uur per dag bereikbaar 0341 492 826

Sluijmer & Van Olst Uitvaartverzorging

Een uitvaart is een persoonlijke aangelegenheid. Sluijmer & Van Olst Uitvaartverzorging denkt hierin graag met u mee. Wij verzorgen de uitvaart zoals u het graag wilt. Bij ons staan uw wensen centraal, zowel voor als na een overlijden. Hierdoor kunt u een uitvaartplechtigheid altijd invullen naar uw eigen wensen. Wij nemen vanaf de achtergrond uw zorgen weg en zetten onze jarenlange ervaring in om u en uw familie te begeleiden bij een bijzondere gebeurtenis.

Advise males with female partners of reproductive potential to use effective contraception during and for 3 mos after last dose. Difficulty in urination and urine frequency. Your doctor may also tell you to stop taking Cimzia for a short time viagra pour femme amazon. THIS TOOL DOES NOT PROVIDE MEDICAL ADVICE.

Sluijmer & Van Olst Uitvaartverzorging "Geen wens is onmogelijk"

Het contact tussen u en uw uitvaartverzorger is van groot belang. Daarom heeft u in de meeste situaties te maken met één persoon die u begeleidt na het overlijden tot en met de uitvaart. Deze is steeds voor u aanspreekbaar, ook ’s avonds en in het weekend. Door een juiste volgorde aan te brengen in wat er geregeld moet worden, zorgen wij voor rust zodat u weloverwogen keuzes kunt maken. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en denken met u mee. Vanzelfsprekend staan wij open voor alle religies en culturen.

Veel mensen denken dat ze verplicht zijn om de uitvaartondernemer te kiezen bij wie ze verzekerd zijn. Dat is niet zo. Wel is het zo dat bij natuurverzekeringen het pakket diensten wordt omgezet in een geldbedrag. Bij kapitaalverzekeringen wordt er geld uitgekeerd of kan de nota worden ingediend bij de verzekeraar. Door persoonlijke wensen en individuele begeleiding is elke uitvaart anders. Kosten kunnen oplopen door advertenties in landelijke dagbladen, een groot aantal genodigden of speciale wensen. Daarom zorgen wij ervoor dat u vooraf een uitgebreide en overzichtelijke kostenbegroting ontvangt.

Wij verzorgen uitvaarten op de Noordwest Veluwe en in Flevoland: Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Elburg, Lelystad, Almere, Dronten en Zeewolde. Maar ook buiten deze regio kunt u bij ons terecht, informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Hendrik van Olst & Jeroen Smidt