24 uur per dag bereikbaar 0341 492 826

Sluijmer & Van Olst Uitvaartverzorgers

Het laatste afscheid is een intiem moment dat iedereen op zijn of haar eigen manier wenst te beleven. In deze tijd heeft u meer aan uw hoofd dan het regelen en het maken van keuzes. Daarom zijn we er voor u. Uw uitvaartverzorger is vanaf het moment van overlijden tot aan het moment van de uitvaart een persoonlijk aanspreekpunt. Ook ’s nachts en in het weekend. Om samen tot een unieke uitvaart te komen, luisteren we naar uw wensen en denken we met u mee als u daar prijs op stelt. Iedereen verdient een passende uitvaart en geen wens is onmogelijk. Vanzelfsprekend staan we open voor alle religies en culturen. Omdat een uitvaart niet alleen over de overledene gaat, maar ook om de mensen die achterblijven, bieden we u de mogelijkheid tot een nazorggesprek. We horen dan graag hoe u terugkijkt op de uitvaart. U kunt ons dan ook vragen van praktische aard stellen, zodat wij u daar een antwoord op kunnen geven.

 

Hoewel hij doet alsof het heel gewoon is dat hij uitvaarten verzorgt, wordt hij toch iedere dag minstens één keer gegrepen door het bijzondere, buitengewone werk dat hij samen met zijn collega’s verricht.

Neem contact op

Naast het regelen van de wettelijke formaliteiten, ziet hij zijn taak in het bieden van ondersteuning aan de nabestaanden en het bieden van nazorg aan eenieder die dat nodig heeft.

Neem contact op