24 uur per dag bereikbaar 0341 492 826

De uitvaart van een dierbaar persoon is een belangrijk moment voor familie, vrienden en kennissen en vereist de mogelijkheid om te kunnen rouwen. Sluijmer & Van Olst Uitvaartverzorging neemt de zorg over de organisatie van de uitvaart zoveel mogelijk uit handen en verzorgen geheel naar uw wens de uitvaart vanuit Zeewolde.

De gemeente beschikt over een algemeen rouwcentrum met een reguliere rouwkamer, en een rouwkamer welke 24 uur per dag te bezoeken is door nabestaanden.

Wat betreft de uitvaartdienst biedt het rouwcentrum in Zeewolde geen faciliteiten, wel hebben wij meerdere plekken tot onze beschikking waaruit gekozen kan worden. Daarnaast verzorgen wij dat de dienst volledig naar wens is. De catering, de muziek en de ceremonie regelen wij volledig naar uw wens. Alles is bespreekbaar.

Begrafenis in Zeewolde

Voor een begrafenis in Zeewolde is de algemene begraafplaats aan de Dasselaarweg 26 beschikbaar. De gemeente draagt de zorg over deze begraafplaats, waardoor het goed onderhouden wordt en omringt wordt door een mooie en rustige omgeving. Nabestaanden kunnen het graf van zonsopgang tot zonsondergang bezoeken. De gemeente biedt verschillende keuzes wat betreft het graf. Sluijmer & Van Olst bieden u een helpende hand bij de keuzes en het verwerken van alle wensen voor de begrafenis. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Crematie in Zeewolde

Een crematie van uw dierbare kan worden begeleid door een mooie ceremonie waar familie, vrienden en kennissen bij kunnen zijn. Nederland kent vele mooie locaties om de crematie plaats te laten vinden, waarover wij u kunnen informeren. Voor een crematie in Zeewolde staan helaas geen faciliteiten.

Voor een mooie plechtigheid biedt ons uitvaartcentrum “Elzenhof” in Harderwijk een zeer geschikte locatie en is goed te bereiken vanuit Zeewolde. Wij informeren u over alle mogelijkheden omtrent een crematie. Uw wensen zijn onze leidraad voor de organisatie.

Onze andere locaties