“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst
“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst
“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst
“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst

Werkwijze

Het contact tussen u en uw uitvaartverzorger is van groot belang. Daarom heeft u in de meeste situaties te maken met één persoon die u begeleidt na het overlijden tot en met de uitvaart. Deze is steeds voor u aanspreekbaar, ook 's avonds en in het weekend. Door een juiste volgorde aan te brengen in wat er geregeld moet worden, zorgen wij voor rust zodat u weloverwogen keuzes kunt maken. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en denken met u mee als u dat wilt. Vanzelfsprekend staan wij open voor alle religies en culturen.

Veel mensen denken dat ze verplicht zijn om de uitvaartondernemer te kiezen bij wie ze verzekerd zijn. Dat is niet zo. Wel is het zo dat bij natuurverzekeringen het pakket diensten wordt omgezet in een geldbedrag of dat deze diensten door ons kunnen worden verzorgd. Bij kapitaalverzekeringen wordt er geld uitgekeerd of kan de nota worden ingediend bij de verzekeraar. Door persoonlijke wensen en individuele begeleiding is elke uitvaart anders. Kosten kunnen oplopen door advertenties in landelijke dagbladen, een groot aantal genodigden of speciale wensen. Daarom zorgen wij ervoor dat u vooraf een uitgebreide en overzichtelijke kostenbegroting ontvangt.

Enkele weken na de uitvaart bieden wij u de mogelijkheid tot een nazorggesprek. We horen dan graag hoe u terugkijkt op de uitvaart. Soms liggen er nog vragen van praktische aard, waar wij u een antwoord op kunnen geven.

Uitvaartmuziek

Bloemen

Zelf de uitvaart regelen