“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst
“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst
“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst
“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst

Verzekering

Sluijmer & Van Olst uitvaartverzorging is volledig onafhankelijk. Wij verkopen dan ook geen verzekeringen, maar wij hebben wel met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland cont(r)acten voor het uitvoeren van uitvaarten. Dus ongeacht of en hoe u verzekerd bent, u kunt altijd bij ons terecht.

Wilt u toch een verzekering afsluiten, dan kunt u contact opnemen met Visscher Assurantien, Berends & Slump of Wiessenberg Assurantiën. Zij kunnen u geheel vrijblijvend een offerte doen voor een passende uitvaartverzekering.

www.visscherassurantien.nl

www.berends-slump.nl

www.wiessenberg-advies.nl

 

Nuvema Uitvaartverzekeringen “goede keus”

Bij “Sluijmer & Van Olst Uitvaartverzorging” streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk.

De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in “Flevoland” verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in “Maastricht”. Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart.  Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.

Om deze doelstelling te bereiken geeft “Sluijmer & Van Olst Uitvaartverzorging”  jaarlijks de lokale prijzen  door aan uitvaartverzekeraar Nuvema. Voor mensen uit “Flevoland” worden de uitvaartverzekeringen van Nuvema dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.

Bij Nuvema kunt u, net als bij vele andere partijen op internet, de premie van een uitvaartverzekering berekenen . De Consumentenbond adviseerde in haar gids van januari 2014 te letten op zaken als de looptijd, soort uitvaartverzekering, keuzevrijheid van uitvaartverzorger en de te betalen premie. De natura uitvaartverzekering van Nuvema Uitvaartverzekeringen noemde ze hierbij “een goede keus”.

Uitvaartmuziek

Bloemen

Zelf de uitvaart regelen