“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst
“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst
“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst
“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst

Uitvaart in Dronten

De uitvaart van een dierbaar persoon is veelal een gedenkwaardig moment voor familie, vrienden en kennissen. Sluijmer & Van Olst Uitvaartverzorging is er om alle zaken omtrent de uitvaart voor u uit handen te nemen. Een onderdeel hiervan is ook de locatie. Sluijmer & Van Olst Uitvaartverzorging beschikt over een opbaarfaciliteit in zorgcentrum de Regenboog in Dronten. Mocht u de uitvaart in Dronten willen laten plaatsvinden, dan kunnen wij u hierbij van dienst zijn.

In zorgcentra De Regenboog beschikt Sluijmer & Van Olst over  een opbaarkamer die 24 uur per dag toegankelijk is zodat u op elk gewenst moment van de dag bij uw dierbare kan zijn. Woont u niet in zorgcentra De Regenboog, dan kunt u toch gebruik maken van de rouwkamers.

De opbaarfaciliteiten van Sluijmer & Van Olst, zijn ook beschikbaar voor uitvaartondernemers die geen eigen opbaarfaciliteit/locatie hebben binnen de gemeente Dronten.

 

Begrafenis in Dronten

Voor een begrafenis in Dronten is een begraafplaats beschikbaar. De algemene begraafplaats is gelegen aan de Wissel 1 in Dronten. De begraafplaats is goed onderhouden en kenmerkt zich door zijn ruimte en prachtige klokkenstoel.

De afgelopen decennia hebben er een aantal uitbreidingen plaats gevonden, wat er voor heeft gezorgd dat het gedenkpark aansluit op de wensen en behoefte van de nabestaande en bezoekers. Mocht u vragen hebben over een begrafenis in Dronten neem dan gerust contact met ons op.

 

Crematie in Dronten

In Nederland kiezen steeds meer mensen voor een crematie. In de gemeente Dronten is geen mogelijkheid voor crematie. Hiervoor wordt veelal gebruik gemaakt van het crematorium in Lelystad of het crematorium in Zwolle. Beide crematoria zijn gelegen in een rustige omgeving en zijn uitgerust met goede faciliteiten. Hierbij kunt u denken aan sfeervol ingerichte familiekamers en wachtruimtes, diverse presentatiemogelijkheden en uitstekende muziekapparatuur. Beide crematoria zijn goed bereikbaar.

 

Contact met uw uitvaartverzorger

Heeft u vragen over een crematie vanuit Dronten, dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 0341-492826 of via het onderstaande contactformulier.

Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht*

Uitvaartmuziek

Bloemen

Zelf de uitvaart regelen