“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst
“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst
“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst
“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst

Uitvaart regelen met Online Uitvaartzorg

Zelf digitaal invulling geven aan de uitvaart.

Indien u zelf de uitvaart digitaal wenst te regelen biedt Sluijmer & Van Olst Uitvaartvaartverzorging het digitale uitvaart platform onlineuitvaartzorg.nl. Hiermee kunt u – indien gewenst zonder tussenkomst van een uitvaartverzorger – zelf de uitvaart geheel samenstellen en regelen. Dit wil zeggen dat u in eerste instantie zelf de uitvaart verzorgt zonder tussenkomst van één van onze uitvaartverzorgers. Bij Sluijmer & Van Olst staan wij voor kwaliteit en vinden wij het belangrijk dat u terug kunt kijken op een waardig afscheid, daarom kunt u, ondanks dat u zelf alles regelt, altijd terugvallen op één van onze uitvaartverzorgers. 24 uur per dag zijn wij beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u als dat nodig is te adviseren.

Met Online Uitvaartzorg streven wij de van ons bekende, betrouwbare en persoonlijke uitvaartzorg ook online te kunnen bieden na. U behoudt de volledige vrijheid voor wat betreft het samenstellen van een uitvaart en ziet daarbij ook geheel transparant wat de bijhorende kosten zijn. Ook kunt u slechts één onderdeel van een uitvaart via Online Uitvaartzorg regelen, uw wensen vastleggen of één van de vooraf samengestelde pakketten uitkiezen. Dit allemaal geheel zelfstandig of met hulp van onze uitvaartverzorgers.

Bij Online Uitvaartzorg heeft u twee mogelijkheden.

  • Samengestelde Uitvaartpakketten.

Wij hebben voor u pakketten samengesteld voor zowel een begrafenis als een crematie. Deze pakketten hebben wij samengesteld zodat u met een klein budget toch een complete en stijlvolle uitvaart kunt organiseren tegen een goedkoop en vast tarief.

  • Stap voor stap zelf de uitvaart regelen

U stelt zelf de hele uitvaart stap voor stap samen. Door de stappen rustig te doorlopen, geeft u de uitvaart vorm. Alle zaken rondom de dag van de uitvaart komen aan bod. Bij elke stap kunt u lezen waar u aan moet denken en welke vragen u kunt stellen aan de betreffende instelling of instantie als u bijvoorbeeld tijden wilt vastleggen of locaties wilt reserveren. Wanneer u de stappen omtrent de opbaring en uitvaart heeft afgerond, krijgt u een kosten overzicht van alle gekozen diensten en uitvaart artikelen. Verder ontvangt u van het scenarium alle documenten die u nodig heeft voor de betreffende (overheids-) instellingen. Tot slot kunt u de samengestelde uitvaart online voldoen om de uitgekozen diensten en artikelen af te rekenen. Voor uw gemak bieden wij het meest gebruikte online betaalsysteem aan, iDEAL, hiermee kan de betaling veilig en eenvoudig plaatsvinden. Hierna zorgen wij ervoor dat alle door u gekozen diensten en uitvaart artikelen geleverd worden.

Kijk voor meer informatie op www.onlineuitvaartzorg.nl of bel 0320-219060

Uitvaartmuziek

Bloemen

Zelf de uitvaart regelen