“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst
“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst
“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst
“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst

Nieuwsbrief oktober 2012

 

 Nieuwsbrief

 

Een primeur
Onze vernieuwde website staat online. U kunt gaan kijken op:  www.sluijmerenvanolst.nl

Nieuwsbrief
U leest nu de eerste nieuwsbrief van De Uitvaartverzorgers Sluijmer & Van Olst.

Wij willen u eens per kwartaal middels de nieuwsbrief informeren over ontwikkelingen en mogelijkheden binnen ons bedrijf, de mensen achter De Uitvaartverzorgers Sluijmer & Van Olst en hun samenwerkende partners.

Een nieuwsflits zullen wij tussentijds versturen als er zich een bijzondere gebeurtenis voordoet.

Als u deze nieuwsbrief ontvangt betekend dit dat wij u reeds hebben aangemeld voor het ontvangen van de nieuwsbrief en voor de nieuwsflits. U hoeft zich dus niet meer opnieuw via de website aan te melden.

Samenwerking met Stichting Coloriet in Flevoland
Zoals inmiddels bij velen bekend, beheren wij de opbaarkamer in Woonzorgcentrum De Regenboog te Dronten. De Regenboog maakt deel uit van de Stichting Coloriet in Flevoland. Deze ruimte is voor een ieder toegankelijk. Ook mensen van buiten De Regenboog kunnen gebruik maken van deze opbaarruimte.

Wij zijn verheugd u te kunnen meedelen dat wij met de Stichting Coloriet deze constructie van beheer en exploitatie van opbaarruimtes ook gaan realiseren in Woonzorgcentrum De Hoven, Laarstaete en Laarhof te Lelystad.
De werkzaamheden voor een totaal nieuwe opbaarruimte in De Hoven is reeds in volle gang en aansluitend zal de reeds aanwezige opbaarkamer in Laarstaete in dezelfde modern en warme stijl als De Hoven en De Regenboog worden aangepast. De opbaarkamers, zullen net als in De Regenboog worden voorzien van een 24-uurs sleutelsysteem, airco en koeling.

De aanvang tot de verbouw van de twee aanwezige opbaarkamers in Laarhof zal nog even op zich laten wachten totdat de plannen van verbouw in dit woonzorgcentrum duidelijk zijn. Wel zal het beheer en exploitatie op voorhand door ons worden verzorgd. Deze opbaarkamers worden voor een ieder toegankelijk dus ook voor diegene die niet in deze woonzorgcentra woonachtig zijn.
De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd door bouwbedrijf Riezebos en de inrichting wordt verzorgd door Brummel Projectinrichting en Hesselmans International.

Wij zullen u middels onze nieuwsflits en separate schrijven op de hoogte brengen over de ingangsdatum van het beheer en exploitatie, open dagen cq. opening van deze opbaarkamers.

Uitvaartcentrum Elzenhof
Aan het einde van dit jaar gaan wij verbouwen. De opbaarkamers worden vergroot en er zal een centrale hal worden gecreëerd waar de families gebruik kunnen maken van sanitaire voorzieningen, een zitje en de gelegenheid hebben tot het drinken van een kop koffie.

De verzorgingsruimte zal in het geheel worden aangepakt en worden verbouwd tot een moderne en gebruiksvriendelijke ruimte waar de verzorging met alles wat daar bij komt kijken kan worden gedaan, met of zonder familie. Ook hier zal de inrichting worden verzorgd door Hesselmans International en Brummel projectinrichting en de bouw worden gerealiseerd door bouwbedrijf Riezebos.

Aansluitend worden ook de ontvangkamer en de keuken verbouwd en gerestyled tot moderne en functionele werk- en verblijfsruimtes.

Zodra de exacte aanvang van deze werkzaamheden bekend zijn, zullen wij u dit laten weten middels onze nieuwsflits.

Hartelijke groet,

Elbert Sluijmer & Hendrik van Olst.

Uitvaartmuziek