“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst
“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst
“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst
“Geen wens is onmogelijk”
Sluijmer & Van Olst

Begraafplaats Harderwijk: Uitvaartcentrum Elzenhof

Ons uitvaartcentrum “Elzenhof” vindt u aan de Walstein 101 in Harderwijk, welke grenst aan de gelijknamige begraafplaats. In de Elzenhof zijn drie 24 uurs opbaarkamers aanwezig en is er gelegenheid tot het houden van condoleances in de ontvangruimte. Wat betreft de catering is er van alles mogelijk; van cake tot tapas en van koffie en thee tot wijn en bier. WIlt u een compleet warm of koud buffet? Alles is bespreekbaar.

Vanuit de aangrenzende gemeentelijke aula kunnen uitvaartplechtigheden worden gehouden. De aula heeft 150 zitplaatsen en 150 staanplaatsen en beschikt over een geavanceerde muziekinstallatie en een orgel. Ook is het mogelijk om videopresentaties te laten zien en audio-opnamen te maken.

Onze opbaarkamers bevinden zich in de volgende zorgcentra; De Regenboog in Dronten, Laarhof, Laarstaete en De Hoven in Lelystad. Deze opbaarkamers zijn net als die in de Elzenhof voor iedereen. Woont u dus niet in een van genoemde verpleeghuizen dan kunt u toch gebruik maken van deze kamers. Ook in deze kamers kunt u 24 uur per dag terecht. Voor u wel zo’n vertrouwd idee dat u ongeacht het moment van de dag gewoon op bezoek kan gaan bij uw dierbare.

Deze faciliteiten gebruiken we voor onze eigen uitvaarten, maar zijn ook beschikbaar voor andere uitvaartondernemers die geen eigen opbaarfaciliteit hebben of geen locatie hebben in de betreffende plaats. Nabestaanden kunnen hierdoor altijd gebruik maken van het uitvaartcentrum naar keuze.

Hebben wij zelf geen uitvaartcentrum of opbaarkamer bij u in de buurt, dan zullen wij gebruik maken van faciliteiten die wel bij u in de omgeving aanwezig zijn.

Locatie

Walstein 101
3848 AP Harderwijk

Uitvaartmuziek

Bloemen

Zelf de uitvaart regelen